RECENZE - Gosh - Rebel Eyes

neděle 23. října 2016

Ahojte,
po dlouhé době přicházím s recenzí. Tentokrát bude na řasenku Rebel Eyes od Gosh. Možná jste ji už zaregistrovali, parfumerie FAnn o ni dělala soutěž a byla tam k zakoupení za 99 Kč. Moje řasenka mi zrovna docházela a tak jsem si říkala, že tuhle šanci si nemůžu nechat proplout mezi prsty a konečně vyzkoušet nějako nedrogerkovou řasenku. Došla jsem si pro tu svou a vesele ji začala používat.


Oficiální popis
Jsi tak trochu rebel a jediné, co tě opravdu zajímá, jsou tvoje dokonale nalíčené řasy? Pak potřebuješ Rebel Eyes Mascaru, nejnovější řasenku dánské značky GOSH Copenhagen, která je pro svoje dokonalé kartáčky známá široko daleko. Po veleúspěšné Catchy Eyes uvádí na trh její vylepšenou verzi, která má na první pohled stejné klínové tělo vyrobené z pružného plastu, který neklade během líčení odpor, ale naopak intuitivně odděluje řasu od řasy. Samotný tvar kartáčku je však užší a protáhlejší, díky čemuž se dostane ještě lépe k řasám, a gumové štětinky kónického tvaru uspořádané do tří hran zajistí, že se Vám podaří v jediném tahu obejmout a oddělit všechny řasy najednou. Textura byla obohacena o rakytníkový a ricinový olej, které řasy vyživují a zanechávají je bohatě lesklé a zdravé. Žádné žmolky ani vyschlá řasenka, už nikdy!
(Zdroj: fann.cz)



Mé hodnocení
Řasenka je docela dost velká a dlouhá. Kdyby byla jen o trochu větší, asi bych měla problém ji narvat do kosmetické taštičky, ale za to si můžu sama, když nejsem schopná si koupit větší taštičku. Obal je lesklý a na víčku má vyražený název firmy, GOSH. Normální řasenka, vzhledem nijak neurazí, díky její velikosti si jí spíš všimnete.

Náplň mi přišla trochu mokřejší. Dělám vždy dvě vrstvy řasenky a když jsem chtěla hned nanést druhou vrstvu, pořádně se nechytala. Musím tedy vždy chvíli počkat, než ta první alespoň trochu uschne a pak pokračuji další vrstvou. Nemám ale problém s tím, že  by se mi řasenka nějak obtiskla někdy, to ne. Alespoň na horní víčko. Na spodní řasy už je řasenka horší, ty se mi s ní líčí hůře. Kartáček vždy nanese více náplně, než by bylo potřeba a tu pak musím složitě otírat, nechci-li ji mít pod oken. Na obrázku se můžete kouknout, jak vypadají dvě vrstvy versus mé řasy bez řasenky. A ještě jeden postřeh pro Vás mám. Když se Vám náplň dostane do oka, pálí to. Fakt docela hodně. Tak dávejte pozor, abyste si slzami nerozmazali celé oko. Takže si tu náplň do oka radši neaplikujte.


A co kartáček? Někteří, kdo mne sledujete déle, už víte, že nemám ráda velké kartáčky. To tenhle rozhodně splňuje, je malý. Tím mi úplně vyhovuje. Někteří možná i víte, že nemám ráda silikonové kartáčky a to tento je. Věděla jsem to, když jsem si tuto řasenku kupovala. Dlouho jsem totiž silikonový kartáček neměla a rozhodla jsem se, že jim zase dám šanci. Tento má takové malé štětinky a nějak jsem s ním ani nebojovala. Hned od prvního použití jsme se spolu sžili a rozumíme si. Kdybych se s ním párkrát nepíchla do víčka, tak ani nevím, že je silikonový. Na svém hrotu má pár štětinek. Jestli jsem to pochopila dobře, slouží na líčení spodních řas. Na to je ovšem moc nepoužívejte. Jsou neustále obalené v náplni a akorát jí na řasách zanechají moc.


Moje celkové hodnocení
Na řasenku se mohu spolehnout. Řasy doopravdy oddělí a neslepuje, jak slibuje. S výsledkem líčení jsem spokojená. A když si vzpomenu, že jsem ji měla za stovku? No co víc bych mohla chtít? Ale koupila bych ji i za plnou cenu, která je 269 Kč ve FAnn. No posuďte řasenku sami podle fotky výsledku. Za mne určitě palec nahoru, i když nějaké své mušky má.

Zkoušeli jste tuto řasenku?

PS: BYLA JSEM NOMINOVANÁ DO BLOGERKY ROKU V KATEGORII LIFE, TAK KDYBYSTE PRO MNE CHTĚLI HLASOVAT, TAK MŮŽETE ZDE ❤️

Vaše 






7 komentářů:

  1. Túto riasenku som ešte neskúšala ale ja si celkovo moc oči nemalujem ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Túto riasenku som ešte neskúšala ale ja si celkovo moc oči nemalujem ;)

    OdpovědětVymazat
  3. Taky jsem ji koupila v akci a velká spokojenost. Ggumový kartáčky mám ráda a vydrží celý den, aniž by se někde rozmatlala, a přitom jde krásně odlíčit. Za mě super

    OdpovědětVymazat
  4. Tiež somju ešte nemala, ale vyzerá super. :) Mám rada také kefky. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Tuto řasenku jsem ještě nezkoušela, ale dle fotky udělá opravdu krásné řasy. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentáře <3