Na slovíčko s eL: Petralovelyhair

sobota 28. ledna 2017



Ahojte, 
je tu další "Na slovíčko s eL". Tentokrát bych vám ráda řekla něco o Petřelovelyhair. Určitě ji nemusím představovat, všichni určitě víte o koho se jedná. Ale proč chci o ní dnes mluvit? To se dovíte v článku. Tak jdeme na to. (Ještě pro začátek chci říct, že tímto článkem nechci nějak Petru poškodit, to rozhodně ne. Jen Vám chci říct svůj názor na její odchod a trochu se o tom pobavit. A třeba i najít člověka, který to vnímá stejně.)

Už jsem se zmiňovala, že když jsem začala sledovat českou YouTube scénu, začínala jsem právě holkami s A Cup of Style. Petru jsem ale objevila hned za holkami z ACOS a hned si ji zamilovala. Koukala jsem se na každé její video, který vydala a měla jsem hrozně ráda její vlogy. Prostě jsem byla taková klasická její fanynka. Ale tento "skvělý vztah" se nám už ale rozpadl. Proč?


Věděla jsem, že Petra maže komentáře. Nějak mi to ale nevadilo, přece jen to byl její kanál a její blog a ona mohla rozhodovat o tom, co bude mít na svém blogu. Ani po tomto se náš "vztah" nerozpadl. Ale tak nějak to začalo. Petra si pořád stěžovala na to, že jí chodí anonymy. A pak přišlo to její černobílé tragické video, ve kterém říkala, že končí. I toto jsem pochopila. Neměla jsem za zlé, že končí, že už nebude vydávat videa, přece jen to, co se jí dělo, bych v žádným případě také neunesla a chtěla bych se toho zbavit. Z jejího černobílého vyjádření jsem pochopila, že už nebudou žádná videa (po těch plánovaných co ještě vydá) a že nebude aktivní ani na sociálních sítích. V tento moment jsem ji přestala sledovat a začala mi být jedno. Nebo být jedno. Spíš jsem respektovala její rozhodnutí, že toho prostě chce nechat a vyhověla jsem jí. Dál si jí nevšímala a dopřávala jí to, co si přála. Její videa po tom černobílém jsem viděla asi dvě. Hned to první a pak to poslední. Sice říkala, že nebude mít proslov a pak ho měla. I to se ale dá pochopit. Přece jen na Youtube strávila docela dlouhou dobu a je mi jasné, že prostě nešlo odejít bez jediného slova. 

Po tom, co ukončila svůj YouTube kanál, ale dál vesele přidávala na sociální sítě a začala na nich být aktivnější než dříve. Přesně v tento moment se náš "vztah" rozpadl. Chtěla skončit, ale neskončila. Možná to někteří chápete tak, že skončila. Já ale ne. Pořád dostává produkty na testování, pořád na ně dělá recenze. Jen ne na blogu, ale na Facebooku a Instagramu. Dál si vesele bloguje na sociálních sítích. Pak dokonce přiznala, že si možná jen dělá pauzu. A docela si myslím, že se vrátí a že už něco chystá. Myslím si, že v žádném případě nebyla připravená odejít, jen potřebovala pauzu a nevěděla, jak to má svým odběratelům říct. Tak z ní vypadlo toto. A tímto mne prostě zklamala. 

Tak. To by bylo ode mne dnes vše, snad jste pochopili, co jsem tím chtěla říct. Napište mi do komentářů váš názor. 
Jak vnímáte odchod Petry vy?

Vaše



12 komentářů:

  1. Neviem o koho ide, keďže som ju nesledovala, ale to čo píšeš na teda nemilo prekvapilo a som nakoniec rada, že som nikdy nebola jej fanúšičkou. Lebo to sa proste nerobí

    OdpovědětVymazat
  2. Cobnemam rada je,jak se všichni loučí s blogem na fb, na samotném blogu a statečně to nesou. Vsichni pisi at ještě pokračuje ale nw, jednou je rozhodnuty tak končí. Ani ne za týden a je další clanek na který ma ohlas. Nemohla proste ukoncit blog,kvuli fanouškům a jede dal. Wtf????
    Nesnasim to!

    OdpovědětVymazat
  3. wtf. nesmyslný článek. Naprosto. Popisuješ nějaký "vztah", který prostě ani nebyl. :DDD

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně proto tam jsou ty uvozovky ;) :DDD je mi líto, že jsi to nepochopil/a :D

      Vymazat
  4. Petřiny videa nesleduji už hodně dlouho..každopádně to její video s loučením bylo nejpopulárnější a viděla jsem ho..tvrdila, že končí..na facebooku to ale pořádně rozjela. Nechápu ji a podle mě lže a lže.

    OdpovědětVymazat
  5. Já jsem Petru měla docela ráda. Občas jsem se podívala na nějaký ten tutoriál. Recenze teda byly k ničemu, všechno bylo super, skvělý a úžasný -_-. Ale dalo se na ni koukat.
    První věcí, kterou mě naštvala, byla reklama na Metaxu. Na vlastní oči jsem viděla, jak přidala na IG fotku, kde bylo něco s Metaxou, Kája (kdysi Plum Foolery) jí psala, že mohla reklamu alespoň označit. Proto přidala hashtag "tohlejereklama" (či něco takového). Nakonec se strhla hádka, začal do toho zasahovat Míra a fotka zmizela a znovu se objevila s jiným popisem (a jasným označením reklamy) a odůvodněním, že už nešel upravit popisek...
    No a poslední kapka byla, když na Vinted pomlouvala jiné blogerky z falešného účtu. Admini to nejdříve potvrdili a jakmile se v tom (předpokládám) začala Petra šťourat, tak to zase popřeli -_-.

    Podle mě by ta ženská měla zrušit všechny profily na sociálních sítích a dát si od nich na nějakou dobu opravdovou pauzu.

    OdpovědětVymazat
  6. Na této kauze mi nejvíc vadí, že je PLH pranýřovaná za věci, které ostatní youtubeři dělají bez jakéhokoliv dalšího trestu. Buď odsuzuju všechny, nebo nikoho - na co je tato šaškárna kolem Petry Vančurové, když to ostatní youtubeři dělají s vaším požehnáním absolutně normálně?

    OdpovědětVymazat
  7. Nemám názor na Petru, keďže som videla od nej len pár videí. Prišla mi ako "klasická" youtuberka, takže som to nikdy nejako moc neriešila.
    my blog: THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  8. Jako, píšeš tady v tom článku o ničem...co jsi tím chtěla vlastně říct ?! Plácala jsi tady jen samé nesmysli, zamysli se nad sebou děvče...

    OdpovědětVymazat
  9. Noo, tak teď jsem si nechtěně smazala můj extra dlouhý komentář. :D
    Tak už jen ve zkratce:
    Petru jsem nesledovala, viděla jsem jen pár jejich videí, ale když se ztrapnila na Vinted se svým duplicitním účtem (byla jsem u toho :D), tak jsem se musela smát. Některé blogerky/youtuberky se opravdu nedokáží povznést nad kritikou.
    Kendy’s world

    OdpovědětVymazat
  10. Petru znám jen tak zlehka, viděla jsem jen pár videí, takže asi nemůžu moc soudit, ani neznám kontext téhle ukončovací akcičky. Ale upřímně bych to zas tolik nehrotila. Petra (teď to nemyslím zle) není přece jen už holka ze střední, takže je jasné, že na Youtube scéně, jak ji poslední dobou známe (cancer, hádky, veřejné ponižování) nemá moc náladu a nervy. Že skončila je pochopitelné - přesně jak píšeš. Ale fakt bych nějak neřešila, že zůstala na soc. sítích a že dál má nějaké spolupráce. Přece jen má vlastní značku, obchod, musí neustále udržovat svoji známku v povědomí a to čistě kvůli marketingu. Takže je pochopitelné, že nemůže zmizet uplně, jen si tohle asi měla v hlavě srovnat před ukončujícím videem. Ale jak říkám, neviděla bych to jako zas takovou trágu.. :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentáře <3