Blogerky, které ráda sleduji - jaro 2017

sobota 11. března 2017



Ahojte,
dnes jsem si pro vás připravila článek o blogerkách, které ráda sleduji. Samozřejmě to nejsou všechny blogy, které pravidelně čtu ale jen mé nejoblíbenější. No stejně jich nebude málo. Doufám, že někomu z vás se některá blogerka z mého výběru také zalíbí.

Začněme tedy těmi známějšími.

A Cup of Style


Prvním blogem jsem určitě nikoho nepřekvapila. Všichni, kteří mne sledují toto už dávno ví, tyto dvě holčiny mám prostě nejradši. Jsou milé, hodné a neskutečně energické. Docela by mne i zajímalo, kde tolik energie berou. Sama studuji vysokou a do toho píšu blog a to mu rozhodně nevěnuji tolik času jako holky a jsem z toho vyřízená a nemám pořádně na oboje čas. To je asi ten největší důvod, proč holky tak obdivuji. Doufám, že tu s námi budou ještě dlouho a že budou pořád takové, jaké jsou! 



World Needs Blondes


Další dvojice mladých slečen, které mne neustále baví. Tentokrát se nejedná o sestry, ale o nejlepší kamarádky, které se poznaly tak, že Kristý napsala Míše o svaťáku ať s ní jede nakupovat. Nikoho bláznivějšího než Míšu neznala a nutně potřebovala oblečení k maturitě. Obě dvě jsou bláznivé, každá po svém a obě dvě jsou zábavné. Věnují se hlavně módě. Míša se teď vrhla do zařizování bytu, takže jestli vás tyto články zajímají, brzy na jejich blogu budou, slibovala je. 

Pavlína Jágrová


Pavlínu sem sice zařadím, ale poslední dobou mne nějak přestává bavit. Na blog skoro nepřidává, její poslední článek, který můžete vidět i na fotce je takto krátká reklama na makeup. Pořád tak nějak doufám, že se opět vrátí a bude psát jako dřív. Docela by mne i zajímalo, jak si teď vydělává, když se nikdy netajila tím, že se živí jen blogem. Ale tak to je její věc a moje typická ženská zvědavost. Každopádně její outfity mi jsou hodně sympatické, zakládá si na jednoduchosti kousků.

The Nattiness


Natálku sleduji už taky hrozně dlouho. Přišla jsem na ni z videí Lucky z ACOS, jak spolu byly v Kalifornii a Natálka se tam poprvé pokoušela natáčet videa no a pak jí to zůstalo. Pak jsem objevila i její blog, který čtu stejně ráda jako koukám na videa. Líbí se mi, jak je Natálka ukecaná, jak snad nikdy nevypadá unaveně, i když to několikrát tvrdí. Je pořád veselá a vždy mi svým vtipným vyprávěním zvedne náladu. Ještě musím zmínit to, že jsem jí hrozně fandila v Miss.

Tak a teď se přesuneme k těm méně známým.

Another Dominika


Domču znám osobně, chodily jsme spolu na stejnou střední a občas jsme spolu sdílely cestu ze školy. Musím se přiznat, že přesně to byl ten důvod, proč jsem ji začala sledovat, ale okamžitě mne začala bavit taky. Píše o svém životě, o věcech, které má ráda. Občas objevuje nějakou novou kosmetiku, občas se pochlubí novým kouskem ve skříni. Dříve jsme měly podobný obsah blogu, alespoň mi to tak přijde. Poslední dobou ale Domča spíš hledá samu sebe a to se odráží na jejích článcích. Jsou plné zkušeností ze života a přemýšlení, co bude dál. Často píše i o tom, jak se zrovna cítí, její poslední článek je upřímná odpověď na otázku: "Jak se máš?"

Blond site


Báru jsem objevila také díky holkám z ACOS. Vyhrála jejich soutěž, jak dělaly DIY videa, už přesně nevím, co to bylo. Vyhrála ale den s nimi, nakupování v CA a myslím, že i nějakou úpravu zevnějšku. Chvíli po tomto si založila blog, tak jsem ji ihned začala sledovat, protože mi byla sympatická. Bára je modelka, občas napíše článek ze zákulisí modelingu, ty mne baví nejvíc. Dále fotí outfity, které tvoří snad největší část jejího blogu. Nedávno začala i točit videa na Youtube.

Lady Nectarine


Lady Nectarine je další slečnou, kterou znám osobně, proto i čtu její blog. Ráda čtu blogy lidí, které znám osobně, protože ty lidi nějak znáte a jejich blog krásně doplňuje jejich osobnost, kterou vám ukazují. Evča, jak se Lady Nectarine doopravdy jmenuje, se nevěnuje žádným holčičích tématům jako kosmetika a móda. Evča je takový snílek, věčně zamyšlená ve svém světe, studuje filozofii. Podle toho i vypadají její články, je to přemýšlení o všech možných životních věcích a i o věcích, o kterých by mne nikdy nenapadlo přemýšlet. Proto mne baví. Ráda sleduji její myšlenkový toky.

Nikola Mills 


Nikola Mills je typický beauty blog, jak už tomu napovídá desing jejího blogu. Její články mne baví, přijde mi, že píše kvalitně. Na blogu má hlavně recenze na kosmetiku a líčení, které umí fakt krásné. Nebojí se barev a nude líčení jí také není cizí.

Veru-life


Veru znám už od té doby, kdy netočila na youtube. Píše klasicky, o kosmetice a svém životě. Je mi neskutečně sympatická, ale čeho si na ní cením nejvíce je to, že když dává do článku video z jejího Youtube kanálu, tak k tomu napíše i článek. Nemám totiž zrovna v oblibě, když někdo dá do článku jen video a nic jiného, ale to už asi víte. Veru komunikuje se svými fanoušky, odepisuje na komentáře. Vždy jí ale něco okomentuji a zapomenu se kouknout na odpověď. Musím se ale přiznat, že její Youtube kanál nesleduji, no možná bych to měla napravit...:D

Beauty by K


A máme tu další klasický beauty blog, tentokrát od Kačky. Musím se přiznat, že ani nevím, jak jsem její blog objevila. Její psaní mne ale baví a mám štěstí v jejích giveaways, to ale přece není ten důvod, proč ji sleduji. :D 

Everythin Kate


Další blog, který sleduji snad už od té doby, co jsem začala blogovat na bloggeru. Další Kačka se věnuje kosmetice a módě, tudíž další typický holčičí blog. To ale holku baví, že. Kačka je sympatická a její články se dobře čtou.

Sagi Style


Tak a dnešní oblíbené blogerky uzavřeme s Radkou a jejím Sagi style. Na Radku jsem narazila u Báry z Blondsite, Bára podporovala svou začínající kamarádku blogerku Radku v blogování a sdílela její blog. Radka mi okamžitě padla do oka, ať už svými outfity, které sice nejsou všechny v mé komfortní zóně, ale jsou fakt zajímavé. Radka má prostě takový ten vkus, který sama nemám, ale který se mi líbí. Co se mi na ní líbí snad nejvíce, jsou její názory na život. Přijdou mi takový rozumný a promyšlený. Radka je fakt upřímná, má svůj Youtube kanál a na něm má zpovědnici, kde upřímně mluví o svém těhotenství, následném porodu a kojení. Je totiž maminka a její Michálek je jedno z nejroztomilejších dětí, které jsem kdy viděla.

Tak dnešní oblíbené blogerky jsou dnes u konce. Plánuji tento článek ještě někdy zopakovat, rozhodně to ale nebude brzo, musím první najít další blogerky, které budu ráda sledovat. Znáte některé z těchto blogerek? Jakou blogerku byste mi doporučili vy?

Vaše



18 komentářů:

  1. Inspirativní článek, cením si upřímnosti! :) Většinu z blogů znám, ale některé jsou pro mě novinkou, děkuju za tipy a stručné shrnutí :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Psát takovýto článek bez upřímnosti moc nejde :)
      nemáš za co:)

      Vymazat
  2. Ahoj Leni :) moc děkuju za zmínění, vážím si Tvých slov, je to od Tebe milý :) Měj se krásně

    OdpovědětVymazat
  3. Tyjo krome tech tri ctyr nejznamensich vidim ostatni prvne :D prostuduju :)

    OdpovědětVymazat
  4. Některé blogy taky sleduji, některé poznám a o některých jsem ještě ani neslyšela. Já zase velmi ráda navštěvuji Primadonku. :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Ja sledujem málo blogerov takýchto známejších, asi z tvojich len cup of style :)

    OdpovědětVymazat
  6. Máš to moc pěkně rozdělené a provedené :-) Některé blogy ve tvém článku také řada sleduji :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Super článek. Některá blogy znám a některé jsem zatím ještě neviděla. Ale všechny vypadají zajímavě. :) Koho sleduji pravidelně je Another Dominika. :)
    Find joy in the ordinary

    OdpovědětVymazat
  8. Leni, strašně moc ti děkuju! ♥ Úplně si mi teď zlepšila den a zase o něco víc nakopla v tom, abych v blogování pokračovala, děkuju, asi jsem to zrovna teď potřebovala :)
    A děkuju i za tak krásný popsání blogu, sama bych to nedokázala líp a najednou mi ty moje poslední články dávají smysl, což je docela uklidňující :) Každopádně doufám, že se ti můj blog bude líbit i dál :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem fakt ráda, že ti to pomohlo :) v blogování určitě nepřestávej, lidi tě mají rádi a tvůj blog je baví :)
      Já tě určitě budu sledovat dál :)

      Vymazat
  9. Opět ti moc děkuju :) tak to se těš na středu :)

    OdpovědětVymazat
  10. Většinu blogů znám, ale sleduji jenom pár z nich (Cup of style, Veru-life a Beauty by K.)

    Inka Lifestyle Blog

    OdpovědětVymazat
  11. Jé, strašně moc děkuji za zmínku, vážím si toho!!! :) <3
    BLOG EVERYTHIN KATE

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentáře <3