Recenze - GOSH COPENHAGEN - Show me volume

středa 8. března 2017



Ahojte, 
je tu středa a to znamená, že je čas článku. Už jsem se těšila, až si sednu k počítači a nějaký sepíšu, co začala škola, nemám zase na blog tolik času kolik bych chtěla. Úkolů jsme snad nikdy víc neměli. No, ale pryč od školy. Dnešní článek bude recenze na řasenku od GOSH. Jejich Rebel Eyes jsem vychvalovala tady, takže jsem se rozhodla, že zkusím další řasenku od této značky. Co na ni říkám?


Obal řasenky je laděn do zlato černé barvy, tato kombinace nikdy nezklame. Nemůžu tedy říct, že by se mi obal nelíbil, spíše naopak. V jednoduchosti je krása. Další věcí, kterou na řasence fakt miluji, je její kartáček. Možná jste si u příspěvku o Rebel Eyes všimli, že jsem nebyla na stoprocent ztotožněná se silikonovým kartáčkem jinak bezchybné řasenky. To byl i ten důvod, proč jsem sáhla po této - její kartáček je prostě normální štětinový a takové já miluji. 


Samotná řasenka je temně černá, má přesně takovou barvu, kterou od černé řasenky očekáváte. Náplň rozhodně není mokrá, je spíš taková sušší hned od začátku používání. Mám proto strach, jestli mi nevyschne před tím, než ji stihnu vypotřebovat. Možná ale za tuto konzistenci může přírodní vosk, který je v řasence, aby se během jejího nošení staral o řasy. Dále obsahuje řasenka vitamíny B, C a E. Splňuje řasenka starostlivost o řasy? Musím říct, že od té doby, co ji používám, trochu lepší řasy mám. Pochybuji, že by si toho okolí všimlo, zas tak velký efekt to není, ale já si menší změny všímám. A co řasenka dál slibuje? Intenzivní objem. O tom už bych ale mohla pochybovat. Nikdy mi nepřijde, že by toto nějaká řasenka splnila. Odděluje ale řasy a o nějakém jejich slepování se také mluvit nedá. Problém pociťuji i při vrstvení, které moc dobře nejde. Druhá vrstva na tu první pořádně nechytá a není moc výrazná. Na obrázku pod mám na řasách dvě vrstvy. Řasy jsou přirozeně zvýrazněné, neslepené a rozčesané. Doporučila bych ji spíš lidem, kteří mají rádi přirozený efekt.


A jak se řasenka odličuje? Musím říct, že toto je její nejslabší stránka. Ať už použijete micelární vodu a nebo odličovač, řasenka se kolem očí spíše rozmaže a ani z řas nejde dobře sundat. Potřebujete tedy na odlíčení více času a hlavně dávku trpělivosti. 

A jaké jsou mé celkové dojmy?
Možná z recenze cítíte menší zklamání, ale to je tím, že jsem tuto řasenku moc porovnávala s Rebel Eyes. Právě Rebel Eyes nasadila moc vysokou laťku, kterou tato řasenka bohužel nepřekonala. Tím ale neříkám, že je špatná. Je to příjemná řasenka jako dělaná pro denní líčení. Až na to odličování a trochu horší vrstvení si nemám na co stěžovat.

Vaše




20 komentářů:

  1. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  2. Ja som používala v minulosti riasenku od Gosh Cats eyes stále dookola, lebo som s ňou bola veľmi spokojná:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tu jsem ještě nezkoušela, ale rozhodně dám této značce ještě šanci :)

      Vymazat
  3. Tak to by na moje řasy nebyla, mám je hrozně malé :D

    OdpovědětVymazat
  4. Já tedy Gosh nepoužívám, mám od nich jedny stíny z Glossy boxu, ale nějak mě to nezaujalo. Nicméně vyzkouším tu druhou řasenku, kterou zmiňuješ :)

    OdpovědětVymazat
  5. Řasenka vypadá hodně pěkně - vadilo by mi to odličování, protože nechci vždycky trávit hodinu v koupelně :D

    INKA – lifestyle, focení, líčení, krása, DIY a novinky

    OdpovědětVymazat
  6. Konečně nějaká recenze na výrobek značky netestované na zvířatech a mimochodem děkuji mnohokrát za tip, protože jsem zrovna nějakou řasenku potřebovala :). Líbí se mi, že jsi to doplnila i fotkami a jde opravdu vidět rozdíl :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak snad s ní budeš spokojená, jestli si pro ni dojdeš :)

      Vymazat
  7. Jééé, děkuji moc, teď jsi mi fakt udělala radost ♥

    OdpovědětVymazat
  8. Mě se na tvých řasách docela líbí, akorát by mi vadilo to horší odličování. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je pěkně na houby právě, proto si ji už znovu nekoupím -.-"

      Vymazat
  9. Řasenka by mi podle recenze asi nevyhovovala, ale každý podle chuti. Recenzi máš moc hezky provedenou a fotečky ve článku jsou taky moc pěkné! :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentáře <3